Hygiejnisk design
Opnå viden om og sikring af hygiejnisk design i produktion.
Introduktion
Med faget Hygiejnisk design opnår du en bred forståelse for hygiejnisk indretning af udstyr og procesanlæg i industrien. Du opnår også kompetencer til at løse de hygiejniske problemstillinger, der opstår i industriel produktion.
Kompetencer
- Fødevarehåndtering
- Fødevaresikkerhed
- Fødevareteknologi
- Hygiejne
- Hygiejnefaglighed
- Industri
- Infektionshygiejne
- Produktionsprocesser
Du får viden om
På faget Hygiejnisk design opnår du et professionelt vidensniveau på både teoretisk og praktisk metode inden for f. eks. hygiejnisk design af fabrik og produktionsudstyr, rengøring af procesudstyr, CIP og overfladerengøring samt hygiejnisk prøveudtagning.
Kompetencer og udbytte
Igennem faget Hygiejnisk design opnår du en række praktisk anvendelige færdigheder, som du kan bringe direkte i spil i dit job, i kommunikationen med f.eks. leverandører og reparatører. Du bliver desuden klædt på til at udfolde din viden om materialer og design til hygiejnisk optimering, rengøring og vedligehold af eksisterende udstyr og anlæg. Ydermere vil du blive i stand til systematisk at kunne tilegne dig ny viden om hygiejnisk design af proces- og produktionsudstyr.
Kontakt Efteruddannelse
Hvis du har brug for hjælp, så kontakt Efteruddannelse via vores hovednummer 5076 2670 Telefontid mandag-torsdag kl. 9-15. Fredag kl. 9-12. eller skriv til os via mail: efteruddannelse@zealand.dk