Ledelse og økonomi
Du bliver i stand til at anvende din viden om grundlæggende motivations- og ledelsesteorier.
Introduktion
På faget Ledelse og økonomi lærer du om grundlæggende teorier i økonomi til at planlægge og lede en rentabel mad- og måltidsproduktion, hvor der tages hensyn til brugernes/kundernes ønsker og behov samtidig med at medarbejdernes motivation bibeholdes og det gode arbejdsmiljø tilgodeses.
Du får viden om
Du bliver sat godt ind i de mest grundlæggende ledelses- og motivationsteorier som er vigtige for dig i dit daglige ledelsesarbejde. Ligeledes lærer du om organisationsteori, som er vigtigt for at du kan arbejde med udgangspunkt i det organisatoriske perspektiv. Du får undervisning i kvalitetsstyring, budget og regnskab, hvilket indbefatter budgetproces, budgettering og forskellige budgetmodeller. Du vil også lære om begrebet normering samt vigtige elementer omkring arbejdsmiljø. Du lærer metoder som du kan anvende til at lede centrale medarbejderinvolverende økonomiske processer.
Kompetencer og udbytte
Du får teori og metoder til at identificere, forstå og skelne mellem forskellige teorier, begreber og metoder indenfor økonomisk ledelse. Du bliver i stand til at arbejde med økonomisk ledelse i praksis og deltage i effektive økonomiske beslutninger. Du får kompetencer til at styrke din egen ledelsespraksis og får et helhedsorienteret syn på sammenhængen mellem økonomi og ledelse.
Kontakt Efteruddannelse
Hvis du har brug for hjælp, så kontakt Efteruddannelse via vores hovednummer 5076 2670 Telefontid mandag-torsdag kl. 9-15. Fredag kl. 9-12. eller skriv til os via mail: efteruddannelse@zealand.dk
Hvorfor er en efteruddannelse god for dig?
Med en efteruddannelse får du muligheden for at styrke dine kompetencer og karrieremuligheder. Du kan læse mere om økonomi, tilskudsmuligheder, skræddersyede forløb og tilbud til virksomheder. Få mere viden og læs mere her.